DESPRE NOI

Suntem Magazinul de mobila care era pe strada Eminescu. Ne gasiti cu binele cunoscute produse in spatiu mai generos.

SC ALLEANZA SRL A fost infiintata in anul 2001 si pe piata comertului cu mobilier suntem prezenti din anul 2003. In spatiul nostru de prezentare va putem arata o gama variata de produse de MOBILIER ROMANESC, la un standard de prezentare superior. Va oferim o gama variata de produse care va pot ajuta la mobilarea
intregului dumneavoastra univers al casei.

La noi in expozitie predomina produsele de mobilier CLASIC dar gasiti si mobilierul MODERN, produsele expuse fiind executate din, MDF, MASIV, PAL de la Sufragerii, Camere de zi, Dormitoare, Canapele extensibile (pe care veti putea dormi zilnic fiind executate cu saltele pe baza de arcuri) Decoratiuni.

Fotoliile extensibile mult cautate, mese extensibile si scaune masive dar si moderne, bufeturi si credenturi, vitrine si piese mici de mobilier. La piesele de mobilier pe care le expunem, putem folosi mai multe nuante, le putem ajusta la comanda dupa spatiul Dumneavoastra, precum va putem executa piese in plus fata de cele existente. Onoram comenzile in tot judetul si municipiul Arad cu mijloace de transport si echipa proprie de manipulare si montaj in interiorul casei Dumneavoastra.

Ne bucuram de multitudinea de clienti existenti in toti acesti ani de functionare. Seriozitatea in afaceri dar si in relatia cu clientul nostru ne-a facut sa existam si sa mergem mai departe crescand de la o zi la alta si de la un an la altul. Va multumim tuturor clientilor nostri pentru existenta noastra!

Va asteptam in expozitia noastra de mobila!