INFORMATII TRANSPORT

Daca doriti ca transportul la domiciliu si montajul sa fie efectuate de catre Alleanza, va rugam sa bifati casuta corespunzatoare in formularul de comanda online. Pentru localitatile ce se afla in raza limita de 100 km fata de orasul Arad, transportul si montajul se discuta cu clientul la incheierea comenzii la magazin. Pentru alte cazuri la fel vom putea discuta cu clientii aceste cerinte.

Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a masinii cat mai aproape de calea de acces in imobil si respectiv accesul reprezentantului firmei la scari sau lift. Reprezentantul firmei Alleanza nu va sa transporta marfa daca buna desfasurare a activitatii nu este posibila (spatii de manevra inguste, scari interioare inguste, distante mari intre locul de parcare si locul de livrare, etc.) sau daca integritatea corporala le este pusa in pericol (cladiri in constructie, scari sau terase fara balustrada, pasarele, etc.). Clientii au obligatia sa se asigure ca produsele incap pe usile de acces si in locul unde vor fi pozitionate.

Conditiile de mai sus sunt valabile si in cazul in care produsul va fi preluat de catre un reprezentantul Alleanza in vederea trimiterii lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.