POLITICA DE RETUR

Potrivit legislatiei din Romania, articolul 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor.

Termenii si conditiile de returnare a produselor

Daca doriti sa va retrageti din contract dupa ce produsele v-au fost livrate, trebuie sa solicitati in scris acest fapt, si sa specificati in mod clar ce produse doriti sa returnati, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea lor.

Formularele completate dupa acesta perioada nu sunt valabile. Un operator Alleanza va va contacta pentru a stabilii detaliile legate de returnarea produselor in termen de 3 zile lucratoare din momentul inregistarii.

Alleanza va incheia Comanda cu clientul in magazin ,cum am mentionat nu vindem cu plata online, toate formalitatile se vor face in magazin.